THE BRAND

NORTHUG

I skidspåret levde Petter Northug för att vara bäst. För att lyckas gick han sin egen väg. Det är denna filosofi som ligger till grund för Northug Sportswear och Northug Eyewear. Vi är inte här för att vara som alla andra. Att anpassa. Vi är här för att utmana etablerade sanningar. Vi är här för att ge kraft till de som vill bli bäst möjliga. För oss handlar design om prestanda. Det handlar om känslan av att bli framskjuten när man är riktigt tom. Om att rocka – utan att något annat kommer i vägen."Visa jävla ryggen", var rådet morfar Northug gav Petter. Vi kommer att göra samma sak med konkurrenterna. Det är så vi ska utrusta människor för att övervinna all opposition.

Petter Northug

Petter Northug är olympisk mästare och 13 gånger världsmästare. Han drivs av en brinnande tävlingsinstinkt och produktmärket Northug bygger på hans enorma idrottskarriär i skidspåret. Petters obevekliga vinnarinstinkt återspeglas i detaljerna i Northugs produkter. Kombinationen av optimal passform, rå design, robust kvalitet och tekniska innovationer, säkerställer dig maximal prestanda och underlättar för dig att kunna nå ditt mål.

Northug Eyewear

Northug Eyewear är gjord i samarbete mellan världsmästaren Petter Northug och industridesignern Bård Eker. Med fokus på kvalitet och en aktiv livsstil är sportglasögonen Northug gjorda med en hög grav av nyfikenhet och perfektionism.I kollektionen hittar du snabba glasögon i kategorin Sport och Performance, samt vardagsglasögon i kategorin Livsstil.

Northug Sportswear

Northug Sportswear är helt designat i Norge, av ett designteam som levererar det bästa av teknisk design, riktat till aktiva och kräsna idrottare. Här är "allt" tänkt så att användbarheten är på topp. Dessa egenskaper går igen i all funktion och detaljer i Northug Sportswear.Northug Menswear och Northug Womenswear är gjorda med högt fokus på användning av hållbara material.Majoriteten av kollektionen är gjord av återvunnen polyester och återvunnet nylonmaterial. De återvunna materialen är certifierade och uppfyller Global Recycled Standard (GRS) 4.0. Återvunnet material är så gott som nytt. Tygerna har samma elasticitet, komfort, färgbeständighet och hållbarhet och är lika fuktavvisande/transporterande. Genom att använda återvunnet material sparar vi naturresurser, minskar mängden plastavfall på planeten, sparar energi i produktionen och genererar mindre koldioxid. dioxidutsläpp, vilket bidrar till att minska utsläppen av växthusgaser . Återvunnet material bidrar till att minska produktionens skadliga effekter på människan och planeten.Med detta ger vi nytt liv åt använda plastflaskor och minskar användningen av ny plast. Vi arbetar kontinuerligt för att en större del av insamlingen ska vara med återvunnet eller ekologiskt material.

Din kundvagn

×
Select Language