SHIPPING AND DELIVERY

Du väljer de produkter du önskar och lägger dessa i varukorgen. Du fyller sedan i dina uppgifter för leverans och betalning.
Du kommer att få en bekräftelse på din beställning via e-post.
Ta kontakt med oss ​​på hello@northug.com så snabbt som möjligt. Alla beställningar kan annulleras om beställningen inte redan har packats och skickats. Om du vill avboka efter att ett paket har skickats måste du vänta tills du har mottagit det, varefter det kan returneras. När du returnerar en vara vänligen skicka ett e-postmeddelande till hello@northug.com.
Ta kontakt med oss ​​på shop@northug.com så att vi kan hjälpa dig att reda ut det. Observera att vi endast kan göra några ändringar innan varan har skickats. Du kommer att få ett sms från DHL efter att paketet har skickats och du kan enkelt ändra både leveransadress och leveranstid genom detta meddelande.

Kontakta oss på hello@northug.com och ange ditt ordernummer. Vi kan göra ändringar ända fram till det att varan packas och skickas. Varor kan ändras och returneras inom 14 dagar efter att varan mottagits.

Vi skickar varor över hela världen dit DHL Express levererar. Det kan dock finnas restriktioner för vissa länder och dessa destinationer kommer inte att kunna väljas när du bekräftar din beställning.
Alla varor skickas från Norge. Alla beställningar skickas med DHL Express.
Nej, du behöver inte skapa ett konto men vi rekommenderar att du gör det. Detta för att du ska kunna följa din beställning och det innebär också att vi kan lagra information för att kunna behandla eventuella framtida beställningar snabbare.
Gå in på Mitt konto / Logga in / Glömt lösenordet?, ett nytt lösenord kommer att automatiskt genereras och skickas till din registrerade e-postadress. Om ett problem uppstår, kontakta oss på hello@northug.com så kan vi hjälpa dig med att ange ett nytt lösenord. Detta måste testas och överensstämma med webbplatsen.

u får en bekräftelse via e-post. När paketet är klart att skickas kommer DHL Express att kontakta dig med information om leveransen. Beroende på var du bor tar leveransen normalt sett 1-3 arbetsdagar. Du kan spåra din leverans på DHL:s Express-webbplats.

Vi erbjuder fri frakt över hela världen på alla beställningar över 950 NOK/SEK eller 95 EUR. Alla beställningar under detta belopp kommer att medföra en avgift på 75 NOK/SEK eller 7,50 EUR.
Paket som skickas från northug.com klassificeras som DTP (Duties and Taxes Paid). Inga ytterligare avgifter tillkommer, varken före eller efter att varan har levererats.
När vi har fått en returnerad vara kommer vi att ersätta dig med samma betalningsmetod som din beställning gjordes ursprungligen. Observera att eventuella fraktkostnader inte kommer att återbetalas. Beroende på din bank tar det normalt 2-5 arbetsdagar innan pengarna syns på ditt konto.

När din beställning har behandlats kommer du att få en bekräftelse via e-post med leveransdetaljer och ett spårningsnummer. DHL kommer att kontakta dig kort efter detta. Du kan spåra din beställning på DHL Express webbplats.

GENERAL

Petter har en aktiv roll i utvecklingen och testningen av sina produkter.

Skicka ett e-postmeddelande till hello@northug.com med en länk till dina plattformar. Vi kommer då att kontakta dig om vi känner att du matchar vårt varumärke och vår profil.

Vi accepterar kreditkort från alla regioner. För vissa länder eller områden accepterar vi även andra betalningsmetoder som PayPal och Swish. Detta anges vid utcheckning.
Vi använder valutan som anges på webbplatsen för den valda regionen.
När du gör en beställning hos oss begär vi auktorisering på det angivna betalningsformuläret och beloppet kommer att reserveras tillfälligt utan att ditt konto debiteras. Ditt konto kommer att debiteras när paketet har skickats. Beställningar med PayPal debiteras vid tidpunkten för beställningen.
Om din beställning har avvisats vid utcheckning kan detta bero på kopplingen till din bank. Kontakta din bank eller kortutgivare för mer information. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss på hello@northug.com
Följ oss på sociala medier eller registrera dig på webbplatsen för att få våra nyhetsbrev.

Skicka ett e-postmeddelande till hello@northug.com eller ring oss på +47 400 57 040

Hitta du inte tillfredsställande alternativ?

Din kundvagn

×
Select Language